CleanZien ROLMODELLEN

Speciaal voor groepen en teams

Over rollen, samenwerken en fotografie.

Een workshop voor groepen en teams. Na de Clean set up, waarin we de verwachtingen van de groep inventariseren, bespreken we een aantal foto’s die iets vertellen over de rollen die mensen in verschillende hoedanigheden vertonen. Je bent vader of moeder, je bent collega en wellicht ook speler in een balsport team. Maar ook: Wat is jouw rol in een ondernemersclub of de personeelsvereniging?

Er zijn vele rollen in het leven van mensen en het is interessant om daar eens bij stil te staan. In deze workshop gaan we dat, op een luchtige manier, doen. Anders kijken naar de rollen die mensen hebben. En als we uitgevonden hebben wat die rollen zoal zijn, komt de camera om de hoek en gaan we dat verbeelden.

Kosten

Workshop Rolmodellen, voor teams en groepen, 1,5 á 2 uur; €39,00 per persoon inclusief voorbereiding.

Prijzen zijn excl. 21% BTW en reiskosten (€ 0,30 per km) buiten Zoetermeer. Maximaal 20 personen per groep.

Rolmodellen bij Ondernemersgroep Nieuw Glas Westland (ontbijt sessie)
Boek een rolmodellen workshop

Bij Ton heb ik met veel plezier een loopbaan/netwerk traject gedaan. Ton is een betrokken, doortastende en kundige coach. Hij laat ieder in zijn waarde zonder veroordeling. Met zijn open en directe benadering kom je snel achter waar de knelpunten zitten. Daarbij geeft hij bruikbare tips om hiermee zelf aan de slag te gaan. Door deze manier van coachen leer je veel over jezelf, over je houding naar anderen en in hoeverre je bepaalde dingen zelf in de hand hebt. Zo kom je meer te weten over wat je wil, wat bij je past en hoe je de gewenste resultaten kunt bereiken. 
 
Bijzondere, waardevolle (levens)lessen die ik iedereen gun. Ik ben heel dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen. Dankjewel Ton voor deze ervaring!
 

Christina
Christina
coachee

Ton, jouw manier van vragen stellen was positief confronterend. Of eigenlijk kan ik beter zeggen dat het ‘duidelijk spiegelen’  was. Bij mij heeft het in ieder geval geholpen om een vraag aan mij te stellen en dan geen suggesties te doen, laat de vraag maar lekker vanuit verschillende kanten inwerken op de persoon.

Al met al positief, ik ben in ieder geval tot een punt gekomen dankzij de sessie.

www.cjmusic.nl

 

Clarence Jahman
Clarence Jahman