Fotowandeling Ter Heijde

Fotowandeling Ter Heijde

Deze fotowandeling neemt je mee naar Ter Heijde in het Westland. Om precies te zijn in de omgeving van Hotel Elzenduin. Daar verzamelen we ook. We gaan samen een mooi programma te gemoed met het accent op anders kijken. Je leert de omgeving en het strand op een andere wijze zien, met nieuwe ogen als het ware. We stoppen vaak voor de beste fotomomenten en op verschillende punten is er uitleg over de omgeving en tips voor het ontdekken van fotogenieke plekken. Er is ruim de tijd om ook zelf op ontdekking te gaan. Zo kan je de tips en adviezen in praktijk te brengen tijdens deze fotowandeling. 

Meedoen.

Je kunt meedoen met een spiegelreflex of systeem camera. Ook als je pas begint ben je welkom, met een smartphone of compact camera kan je deze wandeling ook heel goed doen. Er is ruimte om je eigen foto’s te bespreken, tips te ontvangen en veel te leren. Kortom een ontspannende en leerzame beleving van het strand, de duinen en meer. De wandeling duurt 2 uur waarna we terugkeren naar het hotel en er tijd voor koffie of thee is.

Eigen groep?

Je kunt ook deze workshop met eigen groep deelnemers boeken. 

Data
  • Zaterdag 28 maart 2020 van 12 tot 14.30 uur
  • Zondag 26 april 2020 van 12 tot 14.30 uur
Prijzen

Deze workshop kost €39,00 per persoon. Voor nieuwsbrief lezers bedraagt de wandeling €29,00* per persoon. Een eigen datum en plaats kiezen kan ook, kosten €350,00.  

Geef je op via: 0654651512 of bel/Whatsapp 0654651512

*Kortingsprijs voor lezers van de nieuwsbrief. Minimaal 6 en maximaal 15 personen per groep.